Primorci beremo 2009 Knjige, ki jih lahko prebirate v prijektu Primorci beremo 2009
Tolminskim bralcem bo priznanja izročil letošnji najboljši romanopisec

V Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin bodo bralci priznanja za uspešno sodelovanje v projektu Primorci beremo prejeli iz rok Andreja E. Skubica. Na letošnjem priporočilnem seznamu Primorci beremo je bil njegov zadnji roman Koliko si moja, ki je junija na Rožniku prejel tudi nagrado za letošnji najboljši slovenski roman.
Na zaključni prireditvi Primorci beremo v ponedeljek, 3. decembra 2012, ob 19.00 v Knjižnici Tolmin se bo z dobitnikom kresnika pogovarjal urednik CZ Zdravko Duša.
Enemu od bralcev, ki je prebral vsaj eno delo s seznama Primorci beremo, bo TA Tmin tours tudi letos podarila enodnevni izlet za dve osebi v tujino.

 

Facebook skupina

Facebook skupina Primorci beremo 2009Pridružite se naši skupini na spletni skupnosti
Facebook
!

 
Primorci beremo je skupni projekt primorskih knjižnic.
Sodelujoce knjižnice Lavričeva knjižnica Ajdovščina Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper Mestna knjižnica in čitalnica Idrija Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica Kosovelova knjižnica Sežana Knjižnica Makse Samsa Ilirska Bistrica Mestna knjižnica Izola Narodna in študijska knjižnica Trst s Slovensko knjižnico Damirja Feigla v Gorici